فتنه اخر

فتنه اخر

فتنه اخر

فتنه اخر

وضعیت جنگی در شبه جزیره کره هشدار پیونگ یانگ به رزمایش مشترک آمریکا و ک

ضعیت جنگی در شبه جزیره کره
هشدار پیونگ یانگ به رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی

پیونگ یانگ به دنبال اعلام برگزاری رزمایش مشترک چهار روزه بین کره جنوبی و آمریکا، نسبت به ورود منطقه به «جنگی گسترده» هشدار داد.
پس از تبادل آتش سنگین روز سه شنبه بین دو کره در مناطق مرزی، در حالی که هنوز به طور دقیق آغازگر جنگ مشخص نشده ایالات متحده در نخستین واکنش ها با محکومیت پیونگ یانگ از برگزاری رزمایش مشترکی خبر داد که هدف آن «پیام مشخص به کره شمالی» عنوان شده است. «پیونگ یانگ» دیروز در پاسخ به این تهدید هشدار داد رزمایش چهار روزه واشنگتن- سئول که قرار است از فردا (یکشنبه) در آب های زرد برگزار شود، شبه جزیره کره را وارد جنگ گسترده خواهد کرد.
خبرگزاری رسمی کره شمالی تأکید کرد، ماجراجویی های سئول- واشنگتن در حال مشتعل کردن شعله های جنگ در منطقه است. روسیه؛ چین، فیلیپین و اندونزی نیز در واکنش به مداخلات آمریکا در منطقه نسبت به عواقب این رزمایش هشدار دادند.
از سوی دیگر، فرمانده نیروهای آمریکایی مستقر در کره جنوبی نیز بدون توجه به هشدارهای بین المللی و پس از بازدید از جزیره «یانگ پیانگ» که سه شنبه با 200 گلوله توپ ارتش کره شمالی مورد حمله قرار گرفت بر تعهد آمریکا در دفاع از کره جنوبی تأکید کرد.
به نوشته خبرگزاری ها، آمریکا که بیش از 28هزار نظامی در کره جنوبی دارد، با هدف مرعوب ساختن پیونگ یانگ، ناو جنگی «یواس اس جرج واشنگتن» را از پایگاه نظامی «یوکوسوکای» ژاپن (جنوب توکیو) عازم آب های کره کرده تا در مانور نظامی مشارکت کند.
از سوی دیگر، برخی رسانه ها دیروز طی خبری فوری از وقوع چندین انفجار دیگر در مناطق مرزی دو کره خبر دادند. سئول در واکنش به این خبر اعلام کرد، انفجار در خاک کره شمالی صورت گرفته است.
خبر دیگر اینکه، رئیس جمهور کره جنوبی با قبول استعفای وزیر دفاع این کشور که به دلیل افزایش انتقادها به نحوه عملکرد او در جریان ناآرامی های چند روز اخیر مجبور به کناره گیری شد، وزیر دفاع جدید خود را منصوب کرد. به نوشته بی بی سی، «لی میونگ باک»، مشاور امنیتی خود را جانشین وزیر دفاع کرد.
از طرف یگر دولت ژاپن نیز با پیروی از سیاست های خصمانه واشنگتن علیه پیونگ یانگ تهدید کرد تمام تلاش خود برای محکومیت کره شمالی در شورای امنیت به کار خواهد بست.
توکیو در عین حال از مخالفت پکن نسبت به محکومیت کره شمالی در شورای امنیت ابراز نگرانی کرد.
یادآور می شود اتخاذ مواضع این چنینی از سوی آمریکا و متحدانش در حالی صورت می گیرد که هنوز شروع کننده حملات توپخانه ای روز شنبه که طی آن 16 نظامی کره جنوبی کشته یا مجروح شدند مشخص نشده و هر یک از دو کره دیگری را آغازگر ناآرامی هایی می دانند که از زمان پایان جنگ دو کره در سال 1953تاکنون بی سابقه عنوان شده است. در این ناآرامی ها، حدود 70 ساختمان مسکونی کره جنوبی نیز در آتش سوخت.
آیا شبه جزیره کره پس از 57 سال بار دیگر گرفتار جنگی دیگر خواهد شد؟

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد