فتنه اخر

فتنه اخر

فتنه اخر

فتنه اخر

سران فتنه امید امریکا_در کنفرانسی ضد ایرانی در واشنگتن اعلام شد

سران فتنه ،جنگ سایبری و عملیات خرابکاری امید آمریکا برای مقابله با ایران

کنفرانس سه روزه مقابله با تهدید ایران در حالی با حضور چهره های سیاسی و امنیتی آمریکا و رژیم صهیونیستی در واشنگتن برگزار شد که حاضران در این اجلاس بر لزوم بهره گیری از سران فتنه و عملیات های خرابکارانه در ایران تاکید کردند.
به گزارش مشرق، این کنفرانس هشت الی ده دسامبر سال جاری میلادی از سوی بنیاد آمریکایی دفاع از دموکراسی (FDD) در یکی از مجلل ترین هتل های واشنگتن برگزار شد.
حضور همزمان چهره های برجسته و تاثیرگذار سیاسی، اطلاعاتی، نظامی و رسانه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی در کنار عوامل وابسته به گروهک منافقین و سایر گروه های معاند نظام جمهوری اسلامی ایران از جمله نکات قابل توجه این نشست بود.
کنفرانس مقابله با تهدید ایران، با سخنرانی «رابرت مک فارلین» مشاور امنیت ملی دولت ریگان در روز چهارشنبه هشتم دسامبر آغاز به کارکرد و با برگزاری پنل تخصصی «میادین چندگانه نبرد در جنگ دراز مدت» و سخنرانی «مارک کایرک» سناتور جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا در روز دوم ادامه یافت. اما دیگر پنل روز دوم این نشست، با عنوان «فهم ماهیت رژیم ایران» و با سخنرانی «ایروین کاتلر» دادستان سابق کانادا و نماینده فعلی حزب لیبرال این کشور، «مارک فیتزپتریک» مقام سابق وزارت خارجه آمریکا و کارشناس اشاعه هسته ای موسسه بین المللی مطالعات استراتژیک، «مهدی خلجی» عضو ارشد بخش سیاست های خاور نزدیک موسسه «واشنگتن»، «امانوئل اتولنگی» متخصص واحد مطالعات «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» موسسه FDD و «دیوید سنگر» خبرنگار روزنامه «نیویورک تایمز» که به جنجال پردازی در مورد ایران شهرت دارد، برگزار شد.

از دیگر نکات قابل توجه روز دوم نشست مقابله با تهدید ایران، می توان به برگزاری جلسه گفت وگو با «یوری لوبرانی» آخرین سفیر رژیم صهیونیستی در ایران، مشاور فعلی معاون نخست وزیر رژیم صهیونیستی در امور ایران و رئیس سابق سازمان دفاع موشکی این رژیم، اشاره کرد که «کلیف می» رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی نیز وی را همراهی می کرد.
همچنین سخنرانی هایی نیز با موضوع «حزب الله، سپاه خارجی ایران» از سوی «تونی بادرن» و «ولید فارس» اعضای ارشد FDD و «دیوید گارتن اشتاین راس» مدیر مرکز مطالعات افراطی گرایی تروریسم بنیاد دفاع از دموکراسی ارایه شد.
اما دیگر پنل اختصاصی که در روز دوم نشست مقابله با تهدید ایران برگزار شد، «تعقیب روند صلح خاورمیانه» نام داشت که از جمله سخنرانان آن می توان به «غیث العمری» مسئول دیپلماسی عمومی نیروهای آمریکایی حاضر در فلسطین و مشاور سابق سیاست خارجی محمود عباس، «دیوید میلر» عضو تیم مذاکره کننده دولت های کلینتون و بوش در روند مذاکرات صلح خاورمیانه و «برت استفانز» سرمقاله نویس نشریه «وال استریت ژورنال» اشاره کرد.
برگزاری پنل «تحریم ها، حرکت بعدی چیست؟» آخرین بخش از دومین روز نشست مقابله با تهدید ایران در بنیاد دفاع از دموکراسی آمریکا بود که شرکت کنندگان آن را نیز «تام دیلیر» مدیر سیاست های تحریمی و امور مالی تروریسم وزارت خارجه آمریکا، «مارک دابویتز» مدیر اجرایی FDD، «دنیل گلاسر» جانشین معاون امور مالی تروریسم و جرایم مالی وزارت خزانه داری آمریکا، «کن کاتزمن» کارشناس شناخته شده مسایل سپاه پاسداران ایران و عضو اتاق فکر سیاست های تحریمی کنگره آمریکا و «اورد کیترای» مسئول سابق تهیه پیش نویس قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل و کارشناس اشاعه هسته ای، تشکیل می دادند.
این گزارش حاکیست، برگزاری جلسه گفت وگو با «مایکل چرتوف» وزیر امنیت داخلی سابق آمریکا، برنامه آغازین روز سوم نشست مقابله با تهدید ایران بود که از حضور نمایندگان رسانه ها در این جلسه جلوگیری شد. ریاست این جلسه را نیز «ریچارد کارلسون» سفیر سابق آمریکا در جمهوری سیشل و رئیس سابق شبکه تلویزیونی «صدای آمریکا» برعهده داشت.
بعد از برگزاری این جلسه، پنل «افزایش تهدیدات، کاهش گزینه ها» با موضوع «آیا باید گزینه نظامی علیه ایران به کار گرفته شود؟» با حضور سرلشکر «یعقوب امیدور» رئیس سابق شاخه تحقیقات و ارزیابی ارتش رژیم صهیونیستی برگزار شد.
حضور همزمان چهره های نظامی، اطلاعاتی و رسانه ای در این پنل از جمله نکات مهم آن بود. بطوریکه علاوه بر یعقوب امیدور، «ریویل مارک گریچت» مامور سابق سازمان سیا در مسایل ایران به همراه «جفری گلدبرگ» خبرنگار و نویسنده آمریکایی که به انتشار مطالب دروغین علیه ایران شهرت دارد و «کن پل بک» مدیر سابق امور خلیج فارس شورای امنیت ملی آمریکا و عضو بنیاد بروکینگ در این پنل حضور یافتند.
براساس این گزارش، در ادامه روز سوم نشست مقابله با تهدید ایران در بنیاد آمریکایی دفاع از دموکراسی، دکتر «گری سامور» هماهنگ کننده کاخ سفید در مسایل تسلیحات کشتار جمعی و مقابله با تروریسم به سخنرانی در رابطه با ایران پرداخت.
بعد از این سخنرانی نیز آخرین پنل تخصصی نشست، با عنوان «جنگ سایبر، خرابکاری و انقلاب سبز» برگزار شد. «پیت هوکسترا» عضو برجسته مجلس نمایندگان آمریکا و عضو کمیته دائمی اطلاعات این مجلس، «رودنی جوف» کارشناس امنیت سایبر موسسه «نئو استار»، کلی می مدیر FDD و «تام جوسکلاین» عضو ارشد FDD از جمله شرکت کنندگان در این پنل بودند.
همچنین حضور «مایکل لدین» مشاور سابق وزیر خارجه آمریکا که موضع گیری ها و شایعه پراکنی های وی در مورد ایران همواره مورد توجه رسانه ها بوده است، از جمله نکاتی بود که بر اهمیت پنل جنگ سایبر، خرابکاری و انقلاب سبز افزود.
این گزارش حاکیست، شرکت کنندگان در این پنل کوشیدند تا به این سوال پاسخ دهند که «سرویس های جاسوسی غربی چگونه می توانند ایران را متوقف کنند».
شایان ذکر است، سخنرانی «براد شرمن» عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا و رئیس کمیته فرعی تروریسم بین الملل و امور خارجه این مجلس، بخش پایانی آخرین روز از نشست مقابله با تهدید ایران بود.

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد