فتنه اخر

فتنه اخر

فتنه اخر

فتنه اخر

آقا بزرگ! به این دلایل نامزد ریاست خبرگان نشوید! _ فتنه اخر

فتنه اخر : به نقل از باز باران

متاسفانه نامه عجیب آیت الله مهدوی کنی و دوستانش به حضرت امام خمینی (ره) یکی از عوامل مهم فشار در جهت نخست وزیری مجدد موسوی بود. گوشه هایی از این نامه تهمت آلود و سخیف، در ادامه مطلب می آید. چرا آیت الله خامنه ای پس از رسیدن به ریاست جمهوری، آقای مهدوی را به نخست وزیری نپذیرفت و او مجبور به استعفا شد؟

در این شرایط که داشتن بصیرت بسیار سرنوشت ساز است، انتخاب کسی که در رکاب رفسنجانی، سینه چاک و کتک خورده منافقین بوده است، چندان مناسب نیست. آیت الله مهدوی کنی درباره حمایت آقایان هاشمی، لاهوتی و خودش از مجاهدین می‌گوید: "ما برای این آقایان (مجاهدین خلق) خیلی کتک خوردیم، بنده دو ماه به خاطر همین آقایان شکنجه دیدم، ولی احدی را لو ندادم ." یادنامه ابوذر زمان، ص ۱۸۶و صص ۲۸۸ – ۲۸۷.

آیت الله مهدوی کنی، آن طور که بایسته است، در خط مقدم مبارزه با تخریبهای دوران هاشمی و خاتمی نبوده است. آقای مهدوی کنی حتی در جریان فتنه، به گونه ای عمل کرد که امید راس الفتنه و دوستانش برای پذیرفتن حکمیت بوده است. خائنان اصلاح طلب، هر کس که جلوی شان می ایستاد، تخریبش می کردند، آقای مهدوی! شما چقدر ترکش از اینها خورده اید؟! جاذبه و دافعه یک اصل مسلم و مبتنی بر "لااله" و "الا الله" است؛ که شما نمره خوبی در آن نمی گیرید.

 

مطمئن باشید که ریاست خبرگان شخصیت ورزدیده ای می خواهد نه کسی که هنوز تنش تیر و ترکش تهمت و تخریب دوم خردادی ها و هاشمیت ها و سبزهای خائن را به خود ندیده است؛ آیت الله مهدوی ورز کافی برای این جایگاه ندارد؛ بگذارید مهدوی کنی، مهدوی کنی بماند! راستی آیامحسن رضایی،؟ واقعا مثل بقیه دانشجویان دانشگاه امام صادق، امتحان داد و سر کلاس رفت یا از حق الیگارشی خود بهره برد و از دانشگاه امام صادق (ع) مدرک گرفت. شما با این روحیه می خواهید رئیس خبرگان شوید؟ آیت الله مهدوی، آن قدرها اهل مقاومت نیست، می شکند.

امام خامنه ای در آخرین دیدار خود، از مدیریت دانشگاه امام صادق در استفاده از اساتید دین ستیز انتقاد کردند؛ اساتید ملعونی چون حسین بشیریه که بچه های مسلمان و  از خانواده های شهید را به یک نئومارکسیست یا نئولیبرالیست تبدیل می کرد.

 

بهتر است به جای آیت الله مهدوی کنی، آیت الله یزدی، جنتی یا دیگران، این مسئولیت را بپذیرند، بی تردید این مسئولیت خطیر، شخصیت نه چندان مستحکم آقای مهدوی کنی را در هم خواهد شکست.

نامه 135 نماینده برای تحمیل میرحسین موسوی به عنوان نخست وزیر در 5 مهر 64: «محضر مبارک رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامى، حضرت آیت اللَّه العظمى امام خمینى- مدظله. پس از سلام و آرزوى طول عمر با عزت و برکت براى آن حضرت به عرض مى‏رسانیم: وضعیت حساس مملکت و دگرگونى قریب الوقوعى که نسبت به دولت در پیش است ما نمایندگان مجلس شوراى اسلامى را بر آن داشت که موجب تصدیع شویم. با این امید که از نفس قدسى و نظر بلند شما که همواره به جانهاى مشتاق حقیقت، اطمینان بخشیده است و منشأ برکات براى اسلام و جمهورى اسلامى بوده است مدد بگیریم.
همان‏طور که خاطر خطیر، مستحضر است در پى انجام انتخابات ریاست جمهورى، دولت تازه‏اى معرفى خواهد شد. این واقعه در هنگامه‏اى رخ مى‏دهد که ملت ایثارگر و انقلابى ما، پنجمین سالگرد جنگ تحمیلى را با همه آثار و تبعاتش صبورانه به پشت سر گذاشته و تحت رهبرى آن حضرت، سربلند و مقتدر، دفاع مقدس از اسلام و انقلاب اسلامى را سرلوحه برنامه‏ها و تلاشهاى خود قرار داده است و تنگناهاى سخت مالى و اقتصادى را بزرگوارانه با همتى الهى تحمل مى‏کند ..
ما نمایندگان این مردم عظیم الشأن ضمن تقدیر از نخست وزیر متعهد و دولت تلاشگر او که جوانمردانه با موفقیت، در دورانى بسیار سخت به انجام وظیفه همت گماشته‏اند و خدمات ارزنده‏شان همواره مورد عنایت حضرت امام و امت بزرگ اسلامى بوده است، انتظار و توقع خود را در این مقطع حساس از تاریخ انقلاب اسلامى نسبت به معرفى نخست وزیر و دولت جدید به عرض امام عزیز مى‏رسانیم و از پیشگاه مقدسشان درخواست ارشاد مى‏کنیم.
1- سابقه انقلابى [!] و ارزندگى، حقیقت درخشانى است که بایستى بر چهره دولت جمهورى اسلامى بدرخشد تا همه نیروهاى انقلابى و کافه مردم فداکار ما با امید و نشاط به حمایت آن برخیزند و حضرت امام هم بر این نکته تأکیدى فراوان دارند بنابراین چنانچه دولتى فاقد چنین امتیاز بوده و یا خداى نخواسته نکاتى منفى داشته باشد ضربه‏اى به انقلاب وارد خواهد آمد.
2- اکنون ملت و کشور ما یکى از بحرانیترین مواقع تاریخى را مى‏گذراند. اشتعال دامنه جنگ و خطر ضربه یابى مخازن نفتى، تهدیدات نظامى امریکا، فشارهاى شدید اقتصادى، توطئه‏هاى خطرناک سیاسى و تحریکات ضد انقلاب از عوامل مهمه‏اى است که فشار طاقتفرساى آن بر دوش مردم صبور و مظلوم ما سنگینى مى‏کند و تغییر دولت که متأسفانه به قرار مشهود مستلزم تغییرى عظیم در سطح کشور خواهد بود، تزلزلى شدید در ارکان دولت و اداره کشور به وجود خواهد آورد که مسلماً عواقبى وخیم در بر دارد.
3- آنچه متأسفانه مشهود است جریانى خاص و گسترده و طیفى معلوم و مشخص، تغییر دولت را حمایت و همراهى مى‏کند که در صورت موفقیت ممکن است نیروهاى فراوان انقلابى کنار گذاشته شوند و یا به کنار روند و بحران و خسران فراوان در سازمان اداره مملکت که اکنون قشرهاى مؤمن و انقلابى ارزنده‏اى در متن آن مشغول خدماتى صادقانه‏اند پدید آید.
4- مردم محروم و پرتوان و صبور ما با معرفى دولتى جدید به‏طور طبیعى توقعات و انتظاراتى خواهند داشت و چون دولت جدید فاقد امکاناتى تازه و گسترده است موجبات یأس مردم فراهم خواهد شد.
5- چون دولت جدید تجربه و تلاش و امکانات فراوانترى ندارد و از داشتن اکثریتى قاطع در مجلس و بین مردم برخوردار نیست به موفقیتهاى لازم دست نخواهد یافت و در نتیجه کشور دچار بحران مى‏شود. [آقای مهدوی و دوستانش معتقد بودند که کار رئیس جمهور و طیف معلو الحال! وی، در انتخاب کسی غیر از موسوی، سبب بحران در کشور می شود]
6- آنچه صادقانه به عنوان نمایندگان مردم دریافته و معروض مى‏داریم این است که دولت آقاى مهندس موسوى با وجود مشکلات فراوان داخلى و خارجى و على رغم جوسازیها و ایجاد موانع و ناهماهنگیهاى عمدى [یعنی آیت الله خامنه ای، و یارانش، عمدا با موسوی لجبازی و ناهماهنگی می کردند؟] دولتى موفق بوده است و این حقیقت را شخص حضرت امام و مسئولان مهم و متعهد کشور و نهادهاى انقلابى و مردم آگاه درک کرده‏اند و تعویض چنین دولتى در این موقعیت حساس مغایر با مصالح مملکت و ملت است.
7- چون به فرموده حضرتعالى، مسئله اصلى جنگ است و دولت فعلى با قواى رزمنده و فداکار ما در ادامه جنگ و تلاش براى حصول پیروزى توافق و همکارى برنامه ریزى شده گرم و صمیمانه‏اى دارد، کنار رفتن آن به مسئله جنگ ضایعات و صدماتى وارد خواهد ساخت. [جالب است که موسوی خائن به جنگ و یکی از ساقیان جام زهر بود] ...» صحیفه نور، ج 19، ص 391 تا 393.

نظرات 1 + ارسال نظر

احسنت !

بسیار روشنگرانه بود.

با اجازه شما این مطلب را با ذکر منبع در وبلاگ روزگار رهایی ثبت کردم.

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد