به نقل از بازباران
انتقاد حضرت آیت الله العظمی وحید از دستگاه در 18 اسفند 89: خبرگزاری رسا در ساعت یک و سی و سه دقیقه، روز 18 اسفند 1389 گزارشی سانسور شده از انتقاد آیت الله وحید خراسانی در درس تفسیرش ارائه داد. و قسمت بحث انگیز آن، از جمله عبارت «دستگاه فاسد، فساد دستگاه، آبرو برای احدی جا نمی گذارم و اینها به اسم دین به دنبال مقام هستند و ...» را که مورد استقبال رسانه های ضد انقلاب واقع شد، حذف کرد. در این خبر آمده است که ایشان به تبلیغ مسیحیت در کشور هشدار داده و خواستار جلوگیری از فعالیت این گروه در شهرهای مختلف کشور شده است۱. این خبرگزاری بخشهای بحث انگیز این سخنان از جمله عبارت «دستگاه فاسد» 2 را حذف کرده بود. انتقاد حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی از گله گزاران از نظام در 18 اسفند 89: رسانیوز درست چهل دققه بعد؛ یعنی در ساعت 14 و 43 دقیقه همان روز گزارشی از انتقاد آیت الله نوری همدانی با عنوان «از نظام گلایه نکنیم، به خود نهیب بزنیم که برای انقلاب چه کرده ایم» ارائه کرد. «ایشان با تاکید بر ضرورت حراست از انقلاب اسلامی و ولایت فقیه، گفت: اگر اشکال و نقصی هم در نظام اسلامی است، تقصیر خود ما است که نظام را به خوبی حمایت و پشتیبانی نکرده ایم... اگر از ابتدا حامی و پشتیبان نظام اسلامی بودیم همه چیز درست شده بود، آن وقت می آئیم و گلایه می کنیم که این طور و آن طور است. این مرجع تقلید با اشاره به اهداف فتنه سال گذشته در کشور، گفت: فتنهگران به دنبال نابودی حکومت اسلامی و انقلاب و ضربه زدن به ولایت فقیه بودند و متاسفانه بسیاری از ما آن گونه که شایسته و بایسته بود در این میدان وارد نشدیم.» دریافت بخشی از فایل صوتی آیت الله وحید با حجم ۱.۲۶؛ دریافت همه سخنرانی آیت الله وحید با حجم 15 مگ دریافت فایل صوتی امام خمینی با حجم ۶۳۰ کیلو بایت |
متاسفانه ما هر چه گشتیم موضعی از آیت الله وحید خراسانی در جریان براندازی نظام اسلامی در سال 88 ندیدیم به جز «ابراز تاسف و تاثر عمیق آیت الله العظمی وحید خراسانی از اهانت به سید حسن خمینی» که سایت جماران در تاریخ 24 خرداد 89 آن را مخابره کرد۳. از سویی، خبر منتشر شده در سایت خبرآنلاین (نزدیک به علی لاریجانی) در مورد پذیرش خانواده های مجرمین فتنه براندازی 88 با تیتر «سفر خانواده های مشاوران موسوی به قم۴» در تاریخ 14 اردیبهشت 89 هم از سوی آیت الله وحید هم از سوی دفتر این مرجع تقلید، تکذیب نشد!
نصیحت امام خامنه ای به بزرگان و پیرها در 19 اسفند 89: «من به بزرگان هم نصیحتى بکنم. این نصیحت به جوانها بود، پیرها هم محتاج نصیحتند؛ آنها هم باید توجه کنند. مواضع درست گرفتن، حرف درست زدن، تحت تأثیر خبرهاى دروغ قرار نگرفتن، این هم وظیفه است. هزاران نفر در نظام اسلامى دارند محض رضاى خدا زحمت میکشند و تلاش میکنند و شب و روز خودشان را میکُشند، براى اینکه طبق حرکت اسلامى یک کارى انجام بگیرد، نظام اداره شود، وظائفِ بسیار سنگین انجام بگیرد؛ اما انسان یک خبر دروغى را بشنود، بنا کند همهى اینها را زیر سؤال بردن - مسئولین دولتى را، دیگران را، دیگران را - این هم مصلحت نیست، این هم خلاف است.»
دفاع جانانه امام (ره) از ملت انقلابی در برابر تهمت خریت از سوی یک آخوند سرشناس: امام راحل: «از صدر اسلام تاکنون دو طریقه، دو خط بوده است؛ یک خط، خط اشخاص راحت طلب که تمام همّشان به این است که یک طعمهاى پیدا بکنند و بخورند و بخوابند و عبادت خدا هم آنهایى که مسلمان بودند، مىکردند، اما مقدم بر هر چیزى در نظر آنها راحت طلبى بود. در صدر اسلام، از این اشخاص بودند. وقتى که حضرت سیدالشهدا- سلام اللَّه علیه- مىخواستند مسافرت کنند به این سفر عظیم، بعضى از اینها نصیحت مىکردند که براى چه، شما اینجا هستید، مأمونید و حاصل، بنشینید و بخورید و بخوابید. و از همانها بعضى قماشها بودند که اشکال هم مىکردند که یک قدرت بزرگى را در مقابلش چرا یک عده کمى قیام مىکنند. این در طول تاریخ تا حالا بوده است. از اول نهضت اسلامى، ما شاهد اشخاصى که به این وضع بودهاند، راحت را بر هر چیزى مقدم مىداشتهاند، تکلیف را این مىدانستند که نمازى بخوانند و روزهاى بگیرند و بنشینند در منزلشان ذکرى بگویند و فکرى بکنند و چنانچه یک اشخاص انحرافى هم باشند غیبت بکنند، بروند عبادتشان را بکنند و بنشینند و در مجالسشان غیبت بکنند، تهمت۵ بزنند!»
«در
آن وقتى که اول نهضت بود، یک شخص سرشناس از این اشخاص گفته بود که
ایرانیها دیوانه شدهاند! قیام در مقابل محمدرضا را و ایستادگى در مقابل
ظلم را، با تعبیر دیوانگى، یکى از اشخاص سرشناس معرفى کردند. آن کاسب یا
تاجرى که در منزل او بود و از او شنید این را، گفته بود که آقا، بعضى از
اینها مردم کذا و کذا هستند و اینها بعضیشان هم شهید شدهاند. آن آقاى
سرشناس گفته بود: این از خریّتشان بوده است! آدم که نمىرود در توى خیابان
مقابل مسلسل بایستد! و همان آقاى سرشناس پروندهاش
از ساواک بیرون آمده و آن وقتى که جوانهاى ما در خیابانها کشته مىشدند،
انگشتر براى سلامت محمدرضا فرستاده بود.»
«یک دسته این طورند که حضرت امیر- سلام اللَّه علیه- از اینها تعبیر مىکند که اینها همّشان علفشان است۶؛ مثل حیواناتى که همّشان این است که شکمشان سیر بشود، شهواتشان را بر همه چیز مقدم مىدارند؛ نماز هم مىخوانند و روزه هم مىگیرند و عبادات شرعى را هم بجا مىآورند، لکن اینطور است وضع تفکر که انسان نباید خودش را در معرض یک خطرى، در معرض یک چیزى قرار بدهد و این کارى که این ملت شریف اسلام کردند، این کار یک کار جنون آمیز بوده است!» صحیفه نور، ج 14، ص 519 تا 522 در 26 تیر 1360
۱. امام خمینی: «به زعم بعض افراد، روحانیت زمانى قابل احترام و تکریم بود که حماقت از سراپاى وجودش ببارد و الّا عالم سیّاس و روحانى کاردان و زیرک، کاسهاى زیر نیم کاسه داشت. و این از مسائل رایج حوزهها بود که هرکس کج راه مىرفت متدینتر بود. ... تردیدى ندارم اگر همین روند ادامه مىیافت، وضع روحانیت و حوزهها، وضع کلیساهاى قرون وسطى مىشد که خداوند بر مسلمین و روحانیت منت نهاد و کیان و مجد واقعى حوزهها را حفظ نمود.» صحیفه نور، ج 21، ص 278 و 279.
۲. امام خمینی: «لحن و تعابیر نباید افکار جامعه و آیندگان را از مسیر شناخت دشمنان واقعى و ابرقدرتها که همه مشکلات و نارساییها از آنان سرچشمه گرفته است، به طرف مسائل فرعى منحرف کند و خداى ناکرده همه ضعفها و مشکلات به حساب مدیریت و مسئولین گذاشته شود و از آن تفسیر انحصارطلبى گردد که این عمل کاملًا غیر منصفانه است.» صحیفه نور، ج 21، ص 282.
۳. متن سخن آیت الله وحید به نقل از جماران: «این حادثه روز 14 خردادماه اهانتی به سید حسن خمینی و موجب تاثر و تاسف عمیق شد زیرا که "المرء یُحفَظ فی وُلده». آیت الله وحید به این بیان نورانی حضرت زهرا سلام الله علیها به نقل از خاتم الانبیاء صلوات الله علیه، در خطاب به ابوبکر، استناد می کند (بحار، جلد 28 ص 302) که [حرمت] مرد، در فرزندش حفظ می شود. در حالی که خداوند در سوره هود آیه 46 می فرماید: «إنه لیس من اهلک إنه عمل غیرصالح». برای مطالعه بیشتر در رد سخن آقای وحید به اینجا مراجعه شود.
۴. در این دیدارها این مراجع تقلید [صانعی و آیت الله وحید خراسانی] ضمن ابراز تاسف از وضعیت موجود، اظهار داشتند که تمام تلاش خود را برای پایان یافتن این وضعیت به کار خواهند بست.» البته معلوم نیست که سایت نزدیک به ع. لاریجانی به چه دلیل یوسف صانعی را مرجع تقلید خوانده است!
۵. «... آنها که در توفان پانزده سال مبارزه قبل از انقلاب و ده سال حوادث کمرشکن بعد از انقلاب نه غصه مبارزه و نه غم جنگ و اداره کشور را خوردهاند و نه از شهادت عزیزان متأثر شدهاند و با خیالى راحت و آسوده به درس و مباحثه سرگرم بودهاند مىتوانند در آینده پشتوانه انقلاب اسلامى باشند؟» صحیفه نور، ج21، ص 287.
۶. نهج البلاغه؛ نامه 45 خطاب به عثمان بن حُنَیف.