فتنه اخر

فتنه اخر

فتنه اخر

فتنه اخر

اگر علاقه به همجنسگرایی و رابطه آزاد نبود که جنبش سبز وجود نداشت

اعتراف به نقش محرک‌های جنسی در تهییج برخی از جوانان برای حضور در خیابان و دست زدن به اقدامات خشونت آمیز نظیر آتش زدن اموال عمومی و خسارت وارد کردن به امکانات شهری درحالی از سوی یکی از نویسندگان ضدانقلابی بیان شده است که پیش از این نیز برخی از جامعه‌شناسان استفاده از این محرک‌ها را توسط سران برنامه‌ریز ضدانقلاب بررسی و تحلیل کرده بودند.

به گزارش رجانیوز، وجود افکار ضد مذهبی و غیر اخلاقی در میان بخشی از بدنه جریان فتنه و تشکیل اکثریت اعضای این گروه از میان کسانی که نه تنها مبنای اعتقادی و اخلاقی درستی ندارند، بلکه اساسا به دنبال ترویج و دامن زدن به بی بندوباری‌های اخلاقی و جنسی هستند، مساله‌‌ای است که تاکنون از سوی افراد مختلفی بیان شده است اما رسانه‌های وابسته به این طیف در داخل و خارج از کشور تلاش گسترده‌ای برای سانسور این موارد کرده و آن را تکذیب می‌کنند.
با این حال، یکی از فعالان اینترنتی ضد انقلاب با انتقاد از این رویکرد رسانه‌های ضدانقلاب، جریان سبز را مدیون همجنس‌گرایان و منحرفان جنسی دانسته و نقش این افراد در آشوب‌های خیابانی علیه نظام را غیرقابل انکار دانسته است.
جهانگیر شیرازی در نوشته‌ای که سایت ضد انقلاب اخبار روز آن را منتشر کرد، نوشت: جنبش روشنگری جنسی ایران که همجنس‌گرایان جزو عمده ای از بدنه آن می باشند، بر خلاف ادعای برخی افراد به همراه جنبش سبز زاده نشده؛ بلکه حداقل 10 برابر جنبش سبز عمر دارد. این جنبش در بسیج افکار عمومی (چه مخفیانه در داخل و چه علنی در خارج) علیه جمهوری اسلامی سهم انکار ناپذیری داشته و دارد. پیوستن نیروهای خواهان تمایلات گسترده جنسی که مترصد فرصتی برای بروز نارضایتی و خشم خود بر علیه حکومت بودند به جنبش سبز، امری کاملآ طبیعی بود.
وی که مدیریت چند سایت اینترنتی علیه جمهوری اسلامی را برعهده دارد، انکار حضور پررنگ همجنس‌گرایان در حمایت از اغتشاشات و تجمعات علیه نظام به ویژه در خارج از کشور را گناهی بزرگ نامیده و نوشته است: انکار این واقعیت اجتماعی که درصد قابل توجهی از شهروندان را افراد اقلیت‌های جنسی و از جمله همجنس‌گرایان تشکیل می‌دهند، به سود جنبش سبز نمی باشد. نادیده گرفتن اقلیت‌های جنسی و بی توجهی به خواسته‌های منطقی آنان، تنها به معنای ادامه ایزولگی و حاشیه‌نشینی بیشتر این اقلیت محروم و ازدیاد ناخوشی های ناشی از تنهایی و انزوا نیست؛ بلکه به معنای بی‌توجهی به مولفه‌های اصلی حقوق بشر و محروم کردن جامعه از توانایی‌های بالقوه افراد اقلیت‌های جنسی نیز می‌باشد.
او همچنین سران اپوزیسیون را به قطع حمایت‌های خارجی در صورت عدم توجه به خواسته‌های جنسی این افراد تهدید کرده و گفته است: اگر حقوق بشر و دموکراسی ادعایی جنبش سبز از همین امروز در مقابل این همه تعدی و خشونت نسبت به بخشی از شهروندان موضعی صریح و شفاف نگیرد، بدون شک به سختی می‌تواند اعتماد دوستداران آزادی و حقوق بشر را چه در سطح ملی و چه در سطح بین‌المللی بخود جلب کند.
اعتراف به نقش محرک‌های جنسی در تهییج برخی از جوانان برای حضور در خیابان و دست زدن به اقدامات خشونت آمیز نظیر آتش زدن اموال عمومی و خسارت وارد کردن به امکانات شهری درحالی از سوی یکی از نویسندگان ضدانقلابی بیان شده است که پیش از این نیز برخی از جامعه‌شناسان استفاده از این محرک‌ها را توسط سران برنامه‌ریز ضدانقلاب بررسی و تحلیل کرده بودند.
وحید یامین‌پور نیز چندی پیش در یادداشتی با عنوان "آیا جریان سبز یک جنبش جنسی بود؟" که در رجانیوز منتشر شد، با بررسی علمی این موضوع، نوشت:
«رهبران سیاسی اعتراضات پس از انتخابات حمّالی جریان اعتراضی را بر گرده ی جوانان و دانشجویان گذاشتند. هرچند عدم اقناع کافی و پاسخ مستدلّ منشأ برخی تعارض های فکری و سیاسی و ریشه ی مخالفت عده ای به حساب می آید اما معتقدم زمینه ی گسترده تر شدن مقطعی اعتراضات در میان جوانان،‌ همانطور که گفته شد، تنش و طوفان احساسی مبتنی بر ناکامی در ارضای نیازهای طبیعی است. جوانان و دانشجویان امروز ایران در چه فضایی حضور اجتماعی دارند. اختلاط محدود دختران و پسران در محیط های دانشگاهی و در عین حال عدم امکان اطفای هیجانات طبیعی نوعی ناکامی محرّک را باعث می شود. استنلی هال روانشناس مشهور مسائل جوانان از این مسأله با عنوان «طوفان و تنش(Storm & Stress) یاد می‌کند. همچنین در جامعه شناسی کجروی این مسأله در دسته ی تئوری های پرطرفدار «ناکامی-پرخاشگری» مورد بررسی قرار می گیرد(Frustration-Aggression) .
بی تردید شما هم مکررا‌ در کلاس های درس و جلسات سخنرانی با استدلال و استنادهای فراوان به شبهات ذهنی و فکری راجع به جریانات پس از انتخابات مواجه بوده اید ولی نهایتاً عده ای دختر و پسر جوان را می بینید که علیرغم شکست تئوریک در پاسخ به استدلال ها بر مخالفت و پرخاشگری خود ادامه می دهند. این پرخاش نه از جنس عدم اقناع که ریشه ای زیستی-جنسی دارد و ناخواسته به عنوان واکنشی به ناکامی های طبیعی ابراز می شود. از آن جهت بر این نکته تأکید دارم که باید واقع بینانه جریان های دانشجویی و رفتارهای خاص آنها را مورد واکاوی قرار داد و عجولانه بخاطر یک واکنش هیجانی آنها را داخل در جرگه ی مخالفین نظام یا منافقان ندانست.»

نظرات 2 + ارسال نظر
عبد 1390/04/15 ساعت 02:27 http://ahaliebasirat.blogfa.com

سلام همسنگر.خداقوت.
همین طوریه که طرح براندازیشون با شکست مواجه میشه، وقتی عده ای تنها بر اساس عقده های جنسی و نه بر اساس عقیده های استوار دست به قیام میزنن، مطمئناً هم این قیام با شکست روبرو خواهد شد و در این مورد جنبش سبز هم همینگونه بود.
یاعلی
با ولایت زنده ایم، تا زنده ایم، رزمنده ایم

سلام
آره کاملا حق با شماست ....یادمه اونموقعی هم که انتخابات بود همین آقایون تعدادی مانکن و زن خیابونی استخدام کرده بودن تا با پسرای جوان دوست بشن و از طریق تمایلات جنسی جوونا رای جمع کنن...
اینو از فیلما و عکساشون میشه دید...
کفتاراحالا چقد دم از دین و خدا و پیغمبر (ص) میزنن...
یه ذره هم که شعور ندارن ...ور میدارن راس راس تو روز روشن به ساحت اهلبیت علیهم السلام توهین میکنن بعد هم انتظار دارن که مسلمون جماعت به اونا رحم کنه...

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد