فتنه اخر

فتنه اخر

فتنه اخر

فتنه اخر

نقش آنجلینا جولی در سیاست خارجی آمریکا

سفر آنجلینا جولی بازیگر معروف آمریکایی به مناطق سیل زده پاکستان در شرایطی صورت گرفت که دولت مطبوعش حملات هوایی خود را به مردم این کشور افزایش داده بود.
به گزارش سرویس زنان جهان؛در عرصه سیاسی آمریکا بازیگران هالیود همواره نقش پر رنگی داشته اند و پیوسته به منظور پیشبرد اهداف دولتمردان آمریکایی در چهره های مختلفی چون سفیر صلح و القاب این چنینی حاضر شده اند.

در همین زمینه کیهان در تحلیل سفر آنجلینا جولی بازیگر سرشناس هالیوود به مناطق سیل زده پاکستان نوشت:

در یکی از روزهای پس از رویداد سیل فاجعه آفرین پاکستان که به آوارگی 20 میلیون نفر انجامید، جولی به عنوان سفیر یونیسف به میان آوارگان رفت.

او درست در زمانی تظاهر به غمخواری با سیل زدگان و گزارش نیازهای آنان می کرد، که هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا در نقاطی از ایالت وزیرستان پاکستان، به بهانه تعقیب اعضای القاعده و طالبان، مردم بی گناه روستایی را هدف موشک قرار می دادند.

روزنامه کیهان نوشت: ماهیت سیاسی هالیوود تنها به اعتبار تولیدات آن مانند «فهرست شیندلر»، «نجات سرباز رایان» و... هدف اشاره نیست. نقش آفرینی آشکار چهره های این سینما در عرصه سیاست نیز، به خوبی و روشنی، کارکرد سیاسی هالیوود و منتسبان آن را نمودار می سازد.

یکی از بازیگران مشهور هالیوود آنجلیا جولی است. اویی که در میان منتقدان هموطن اش، طرفداران زیادی ندارد. وی مانند دیگر هنرپیشگان زن هالیوود، با پشت سرگذاشتن دهه سوم زندگی اش ، همچون مهره ای سوخته، به انزوا رانده می شود. اما در این میان، سیاستمداران آمریکایی می کوشند از «شهرت» این بازیگر که در نزد برخی از مردم ایالات متحده به نام «شیطان» شناخته می شود، به نفع خود بهره گیرند.

تظاهر انسان دوستانه جولی اما، تحلیلگران زیرک و واقع بین را فریب نداد. خیلی زود، در محافل رسانه ای و سیاسی ایالات متحده، حضور جولی در پاکستان، دارای ماهیت سیاسی و نمایشی برای به دست آوردن محبوبیت معنا شد.

تحلیل درست بود. جولی که در گذشته و در گفت وگوهای رسانه ای اش علاقه سیاسی خود را به رخ کشیده بود و از سودای ریاست جمهوری ایالات متحده سخن رانده بود، نیازمند به دست آوردن محبوبیت بیشتر بود.

محبوبیتی که به سیاسیون ایالات متحده کمک می کند؛ یک: در مواجهه با افکار عمومی ایالات متحده، مهره ذخیره خود را به جای باراک اوباما، آسانتر روانه کاخ سفید سازند.

دو: نگاه مردم جهان را نسبت به ایالات متحده که به دلیل جنایت در افغانستان و عراق، رنگی از تنفر و خشم عمیقی یافته است، تا اندازه ای تغییر دهند.

اما مسئله این است: یک بازیگر سینمای سرشار از خشونت و سکس آمریکا، چگونه می تواند ناگهان به سیاستمدار خردمند، تبدیل شود؟!

آیا مردم آمریکا آن قدر عقل خود را از دست داده اند که به راحتی دچار فریب شوند؟

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد