فتنه اخر

فتنه اخر

فتنه اخر

فتنه اخر

اعطای جایزه فراماسونری به عبدالله گل - فتنه اخر

ملکه انگلیس از سران تشکیلات جهانی فراماسونری، در جریان اعطای جائزه 'چتم هاوس' به رئیس جمهوری ترکیه، از 'عبدالله گل' به عنوان رهبری فعال و بارز در تقویت دموکراسی و حقوق بشر تمجید کرد.

به گزارش گروه بین الملل مشرق، خبرگزاری ها گزارش دادند: جایزه "چتم هاوس" امسال به خاطر نقش شخص رئیس جمهوری ترکیه در "بهبود شاخص‌های دموکراسی"، "حقوق بشر" و "تحقق آشتی در ترکیه و عرصه بین‌المللی"، توسط الیزابت دوم، ملکه انگلیس طی مراسمی در لندن به عبدالله گل اعطا شد.
"چتم هاوس" از اصلی ترین محافل فراماسونرها به شمار می آید که هر ساله جایزه خود را توسط ملکه انگلیس، به یک مقام مشهور بین المللی که بیشترین فعالیت را در راستای اهداف این مؤسسه داشته باشد اعطا می کند.

جایزه سالانه چتم هاوس به یک مقام دولتی اهدا می شود که از نظر اعضای چتم هاوس مشارکت تعیین کننده ای در بهبود روابط بین الملل در سال قبل داشته است.
به برنده، جایزه ای از کریستال و لوحی امضا شده توسط «ولی نعمت» یعنی ملکه به عنوان عالی ترین مقام تشکیلات فراماسونری در جهان اعطا می شود. این مراسم از سال 2004 میلادی و زیرنظر پروفسور ویکتور بولمر توماس (مدیر وقت)، آغاز شد.

چتم هاوس در کنار گروه های «میزگرد» که به تحریک سسیل رودس تشکیل شده بود، رشد یافت. ارتباط تنگاتنگ چتم هاوس با میلنر همواره وجود داشته و نشانه آن را می توان با نگاهی به لیست اعضا و مسؤولان آن از زمان تشکیل تاکنون مشاهده کرد. گروه میلنر و میزگرد همواره حضور مستقیم و تعیین کننده در فعالیت ها داشته است.
گروه راکفلرـ مولتی میلیاردر تأثیرگذار آمریکایی- هم روابط نزدیکی با چتم هاوس داشته است و از حامیان مالی اصلی پروژه ها بوده است. به‎عنوان مثال از سال 1932 تا 1942، سالانه هشت هزار پوند برای بهبود روش های گروه های تحقیقاتی داده بود.
این تنها نمونه کوچکی از کمک های مالی راکفلر به مؤسسه سلطنتی است.
رودس علاوه بر این که یک فراماسونر فعال بود، یکی از توطئه گران بزرگ بود که «نظم نوین جهانی» را زیر چتر حمایت انگلیس، طرح ریزی می کرد. برای رسیدن به این هدف، وی وصیت نامه ای تهیه کرد که طبق آن ثروت عظیمش باید برای رسیدن به اهدافش هزینه شود. آخرین وصیتش موجب برقراری «کمک هزینه رودس» شد که شاگردانی را از سراسر جهان برای تحصیل در دانشگاه آکسفورد انتخاب می کند.
آرزوی رودس، دنیایی اداره شده تحت لوای پرچم انگلیس بود که نتیجه زمانی است که در دانشگاه آکسفورد بود. وی سپس تحت تأثیر جان روسکین، یک دانشگاهی فراماسونر قرار گرفت. راسکین نظر چندان مساعدی درباره دموکراسی نداشت و تبلیغ می کرد که یک اقلیت نخبه باید کنترل جهان را برعهده گیرند. رودس که در تب شیدایی وی بود، گروه های اجتماعی مخفیانه ای را برای رسیدن به این اهداف تشکیل داد. در سال 1891 این اجتماع با یک «حلقه نخستین» که به‎جز وی شامل لردهایی به نام اشر، ملینر، روچیلد و گری می شد، شکل گرفت. این اعضا و کسانی‎که بعدا به آن‎ها پیوستند، بقیه عمر خود را فدای این فعالیت کردند. بعد از مرگ رودس، گروه مخفی رودس، گسترش یافت که پیشرفت چشمگیری داشت. این گروه در آمریکا به «تشکیلات شرقی» شهرت یافت که با گروه فراماسونی دیگری به نام «محفل جمجمه و استخوان» پیوند گسترده ای داشت.
برای درک بهتر روش عملکرد «نظم نوین جهانی» که آن‎ها به‎دنبال رسیدن به آن بودند، می توان به کتاب شاهکار آنتونی ساتون به نام «تشکیلات مخفی آمریکا؛ معرفی حلقه جمجمه و استخوان» مراجعه کرد. در جلد دوم این مجموعه بسیار جالب چهار جلدی، ساتون فاش می کند که چگونه اعضای این محفل با اعمال نوشته های هگل، «جنگ و انقلاب» به‎وجود می آورند. در صحنه سیاست، راست و چپ در ظاهر با هم رقابت می کنند تا یک «سنتز» به‎وجود آورند. ساتون می گوید که نمود این دیالکتیک در حلقه های سیاست خارجی به‎شکل «مدیریت بحران» است. هنر آن‎ها این است که یک بحران ایجاد، تا آن‎جایی که لازم است آن را شعله ور‎تر کنند، ولی همواره آن را در کنترل خود داشته باشند. واضح است که هدفی که آنها از این روند نا آرامی در نظر دارند، حفظ استیلای خود در سراسر جهان است. شاید برای خوانندگان جالب باشد که بدانند که هنری استیمسون از اعضای این محفل به همراه حلقه دیگری از آن‎ها، در رشد هیتلر و نازیسم نقش به‎سزایی داشتند. هنری کیسینجر نیز که در سیاست خاورمیانه آمریکا در چهار دهه اخیر نقش بسزایی داشته و جرج بوش پدر هم از «جمجمه و استخوان» هستند که به مناسک شیطان پرستانه آن‎ها نیز عمل می کردند.

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد